Skip to content

“9/11”

  Ik kwam 9/11 weer tegen in ‘De TESLA revolutie’. Daarin wordt deze aanslag, als opmaat voor de aanval op Irak, genoemd. Met name om daar de olievelden te bemachtigen om zo de vraag naar olie in Amerika te bestendigen. Bush, als diepgelovige, zag dit overigens ook als een directe opdracht van God. 9/11 Kwam dus al een ‘geschenk uit de hemel’. Zoals de coup voor Erdogan.
  ‘De TESLA revolutie’ gaat over energie – en dus ook olie – en dit zette mij op het spoor van Richard Gage, die met een grote groep experts, de officiële versie van 9/11 aanvecht.
  Zijn presentatie duurt even. Dus ga ervoor zitten … Je idee over 9/11, waarschijnlijk gebaseerd op de officiële versie, zal drastisch veranderen. Of mogelijk twijfelde je al aan die versie. Want er zijn veel te veel vragen. Ook nu nog steeds niet beantwoord.
  Hier de lezing Richard Gage over 9/11 – TU Delft- met NL ondertiteling – Link

  Zembla komt tot de conclusie dat de Twin Towers wel ingestort zijn door de ‘impact’ van de vliegtuigen, maar ook dat de Amerikanen precies op de hoogte waren wanneer, waar en hoe de aanslagen gepleegd zouden worden. Hun onderzoek is nogal amateuristisch van opzet, maar het volgende komt ook in alle andere verslagen naar voren: er is vlak voor de aanslag ongebruikelijk veel handel geweest in aandelen van United en American Airlines. Evenals in enkele verzekeringsmaatschappijen. En dat WTC7 bewust is opgeblazen, is volgens hen zeker. –  Link

  Het verhaal van Zembla, met nota bene maar 1 expert op het gebied van explosieven, wordt – terecht denk ik – in twijfel getrokken in deze documentaire: ‘9/11 Mysteries Demolitions – Nederlands ondertiteld. Hierin wordt gesteld dat de kolommen overeind zouden zijn gebleven als er niet gebruik was gemaakt van explosieven. – Link

  “For nearly 15 years, ever since jihadists took down the Twin Towers and killed nearly 3,000 Americans, many have wondered how a bunch of novice terrorists—several of whom could barely fly an airplane, much less a big jetliner—could pull off such complex and audacious attack. What al-Qa’ida termed their ‘Planes Operation’ was meticulously planned prior to execution—but by whom, exactly?
  “Yet nobody should expect Washington, DC, to come clean about this anytime soon.” – Link

  Wikipedia, ‘Conspiracy Theories 9/11 attacks’ – Link

  We worden gemanipuleerd. Ook door onze ‘vrienden’ – Michael Moore – Fahrenheit 9/11 – met NL ondertiteling

  Uit ‘De TESLA revolutie’:

  “De aanslagen op 11 september 2001 op de Twin Towers – 9/11 – boden Cheney en Rumsfeld de ideale aanleiding om een strategie van preventieve oorlogen uit te rollen. Uit gelekte memo’s blijkt dat de defensieraad van het Pentagon ruim een week na 9/11 een 19 uur durende vergadering hield waarin men besprak hoe de VS de Iraakse regering van Saddam Hoessein omver kon werpen. De vergadering werd voorgezeten door Rumsfeld en viceminister van Defensie Wolfowitz, en onder de 18 aanwezigen waren Henry Kissinger, CIA-directeur James Woolsey, James Schlesinger en Richard Perle van het Project for the New American Century. Dit is ook bevestigd door de Amerikaanse generaal Wesley Clark tijdens zijn campagne als mogelijke presidentskandidaat. Hij legde uit waarom de neoconservatieven in de regering-Bush besloten hadden ‘zeven landen uit te schakelen: Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en Iran.’”

  “De strategie van preventieve oorlog werd al beschreven in 2000, dus een jaar vóór 9/11, in het gedetailleerde rapport ‘Rebuilding America’s Defense’ van het Project for the New American Century (PNAC). Tien oprichters van deze neoconservatieve denktank waren tevens lid van de regering van George W. Bush, onder wie Cheney, Rumsfeld en Wolfowitz. Een van neoconservatieve schrijvers van dat rapport, Robert Kagan, verklaarde in 2002 in een interview met de Atlanta Journal Constitution: ‘We zullen gedurende een lange periode een grote troepenmacht in het Midden-Oosten nodig hebben. Als we een strijdmacht in Irak hebben, dan zal er geen disruptie in de olievoorziening zijn.’”

  “Het PNAC-rapport benoemde zelfs dat nieuwe strategieën, zoals een preventieve oorlog, voor de buitenwereld nooit aanvaardbaar zou zijn zonder een ‘nieuw Pearl Harbor’.”

  Tags: